OFERTA VIP

 

MENU

( propozycja )

Przywitanie chlebem i solą, szampan 

Przystawka: Oscypek prażony podawany z cebulką i żurawiną/
Pstrąg w galarecie (do wyboru)
Zupa: Rosół z makaronem / krem z borowików ( do wyboru )
Danie główne: Filet z kaczki duszony w sosie jabłkowym/
Polędwiczki wieprzowe w sosie prawdzikowym
Pieczeń cielęca ( do wyboru )
Dodatki: Ziemniaki puree / ziemniaki opiekane/ frytki (do wyboru)
Zestaw surówek
Kompot

Deser: Szarlotka na gorąco z lodami i bitą śmietaną / Puchar lodowy/
Sernik na ciepło podawany z sosem malinowym i bitą śmietaną/
Strudel jabłkowy podawany z sosem waniliowym (do wyboru)
Kawa/herbata

„Zimna płyta” Wędliny własnego wyrobu, karczek pieczony, schab pieczony, szynka
wędzona, kiełbasa wiejska, pasztet pieczony, salceson, sery, owoce,
Sałatka jarzynowa/sałatka pekińska z kurczakiem/sałatka grecka/ sałatka meksykańska (do wyboru 2)śledzie, ogórki i papryka konserwowa
Chleb ze smalcem

II danie ciepłe: Filet z kurczaka w sosie kurkowym z ziemniakami opiekanymi i
Surówką/ sztuka mięsa w sosie chrzanowym z kluseczkami góralskimi i
Surówką (do wyboru)

III danie ciepłe: Pieczeń z indyka w sosie własnym z kluskami i surówką / kotlet de
volaille z frytkami i surówką (do wyboru)

Tort, ciasta
os 10dkg-tortu na os, 20dkg - ciasta na os

IV danie ciepłe: Szaszłyk z indyka/szaszłyk wieprzowy z frytkami i surówką/ Kotlet
Góral nadziewany serem owczym i pieczarki z ziemniakami opiekanymi
I surówką (do wyboru)

V danie ciepłe: Barszcz czerwony z krokietem/żurek z kiełbasą (do wyboru)

Napoje Kawa, herbata, kompot, woda gazowana, niegazowana, coca-cola,
Fanta, sprite, soki. ( podawane bez ograniczeń )

 

Cena 230 zł za osobę

 

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij