SYLWESTER

SYLWESTER 

2017 / 2018

Z BACIARAMI

MENU

- zupa: krem z borowików z grzankami

- danie główne: filet z kaczki, kopytka, zestaw surówek

-deser: sernik na ciepło podawany z gałka lodów i polewą malinową

- II danie ciepłe: polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym podawane z ziemniaczkami opiekanymi i surówką

-III danie ciepłe: pieczeń cielęca z kluskami śląskimi i buraczkami

-IV danie ciepłe: zupa gulaszowa

Napoje bezalkoholowe: kawa, herbata, napoje niegazowane (soki), napoje gazowane (coca-cola,fanta,sprite), lemoniady podawane bez ograniczeń 

Napoje alkoholowe: 0,5l Finlandii na parę, szampan podawany bez ograniczeń

Do dyspozycji gości będą 3 stoły szwedzkie:

I stół słodkości (desery, ciasta i ciasteczka własnego wyrobu)

II stół z wędlinami własnego wyrobu, karczek, pieczony, schab pieczony, szynka wędzona, kiełbasa wiejska, pasztet pieczony, salceson, chleb ze smalce

III stół z owocami oraz sałatkami

399zł/os

 

            ----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

W sprawie rezerwacji oraz kupna biletów kontakt

Krakowiacy i Górale

Krzyszkowice 310, 32-445 Krzyszkowice

tel. kom. 512 351 753, 512 351 752
tel. 012 373 53 45
e-mail: imprezy@krakowiacyigorale.plkrakowiacy@krakowiacyigorale.pl

numer konta bankowego do wpłat:

- PO WPŁACIE PROSIMY O WYSŁANIE POTWIERDZENIA -

- znacznie ułatwi nam to zaksięgowanie wpłaty -

31 1050 1100 1000 0090 3075 4148

Rest-krak Gastrox Sp. z o. o.Sp.Komandytowa
Ul. Stefana Batorego 16
34-300 Żywiec 
NIP: 553-251-98-57

 

potwierdzenia proszę WYSYŁAĆ na adres imprezy@krakowiacyigorale.pl

oraz zapoznać sięz regulaminem imprez

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij