SYLWESTER

SYLWESTEWR 2018/2019 

MENU

Zupa:  BOROWIKOWA

Danie główne:  Pieczeń cielęca w sosie własnym z kluskami  śląskimi i kapustą czerwoną

Deser: sernik na ciepło podawany z gałką lodów i   polewą malinową

II danie ciepłe: polędwiczka wieprzowa podawana 

z ziemniaczkami opiekanymi i surówką 

III danie ciepłe:   łosoś w sosie koperkowym z ziemniaczkami  puree i surówką         

IV danie ciepłe:  żurek staropolski z kiełbasą

 

Napoje bezalkoholowe : kawa, herbata, napoje niegazowane (soki), napoje gazowane (coca-cola, fanta, sprite) podawane bez ograniczeń

Napoje alkoholowe: 0,5 l. Finlandii na parę, wino musujące podawany bez ograniczeń.

 

Do dyspozycji gości będą 3 stoły szwedzkie:

 

I stół słodkości (ciasta i ciasteczka własnego wyrobu)

II stół z wędlinami własnego wyrobu, karczek pieczony, schab pieczony, szynka wędzona, kiełbasa wiejska, pasztet pieczony, salceson, chleb ze smalcem

III stół z owocami oraz sałatkami

 

350 ZŁ / OSOBA

REZERWACJE - imprezy@krakowiacyigorale.pl / +48 512 351 753 / +48 502 525 485

 

 

 

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności

OK, zamknij